Over ons

Eviro B.V. im- en export levert al meer dan 20 jaar meubelen aan collega’s in binnen- en buitenland. Zowel binnenmeubelen als (tuin)meubelen in teakhout is onze specialiteit. Mede door onze jarenlange ervaring bij het opstarten en uitbreiden van Wiegers XL (www.wiegersxl.nl)  kunnen we met onze expertise zowel andere ondernemers met meubelwinkels, als horecabedrijven voorzien teakmeubelen, mangohouten meubelen en acacia tafels van goede kwaliteit tegen de laagste prijs.

Maatwerk meubelen
Maatwerk voor terrassen van bedrijven en of horecaondernemingen (restaurants, strandtenten, bistro’s en cafés) is voor ons niet vreemd. Zo hebben wij ook ervaring met het leveren van meubelen voor vakantieparken (indoor en outdoor). Hierbij kunt u denken aan tuinbanken in verschillende uitvoeringen: extra zwaar uitgevoerd of in speciale stijlen. Daarnaast importeren wij ook grote en kleine stenen beelden, rotan manden, stoelen van teakhout of rotan. Voor al deze producten geldt dat wij deze in verschillende maten en soorten voor u kunnen bestellen.

Herkomst producten
De bovengenoemde producten importeren wij uit verschillende Aziatische landen. Wij hebben dan ook zowel in India als in Indonesië hele goede en betrouwbare contacten. Het fijne van met Eviro B.V. samenwerken is dat wij het risico nemen en u daar de vruchten van plukt. Ondanks het coronavirus loopt bij ons de productie gewoon door. Er worden continu containers verstuurd, zodat het ook mogelijk is om kleinere aantallen te bestellen tegen een scherpe prijs. Het moet hier dan wel gaan over business-to-business bestellingen, anders gaat de bestelling gewoon via Wiegers XL.

India
Eviro B.V. is door haar ervaring in de meubelbranche altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends. Op dit moment merken wij dat vooral de import vanuit India nu in trek is. Het is nu erg populair en trendy om retro- en/of industriële meubelen in huis te hebben. Uiteraard speelt Eviro B.V. hier spelen op in door altijd een flinke voorraad te hebben van deze meubelen. Hierbij gaat het dan om mangohouten meubelen, acaciahouten meubelen, eetkamertafels, dressoirs, tv-kasten, sidetables , accessoires etc.

Collectie 2021
Op dit moment zijn we alweer bezig met onze collectie voor 2021. De eerste containers zijn bijna klaar en zullen eind december verscheept worden. Daarnaast hebben we complete teakhouten badkamermeubelen laten maken met bijpassende natuurstenen wasbakken en wastafels. Deze verwachten we over enkelen weken binnen te hebben. We kunnen op een later tijdstip deze meubelen ook voor u op maat bestellen, zowel in verschillende kleuren als in eigen maten of modellen.

Hierbij foto’s van loungesets en badkamermeubelen.